Friday, October 23, 2009

selamat hari raya daripada gm

tiap - tiap tahun gm akan mengadakan rumah terbuka bagi mengeratkan silaturahim diantara permain2 dan kekawan....
di sini kami ingin mengucapkan terima kasih pada tetamu yang hadir pada malam tu...... pada tetamu yang tidak mendapat layanan istimewa kami memohon apun maaf coz ramai sangat yang datang dan x menang tangan hendak dilayan....
apa2 pon selamat hari raya drp gm junior....



ha.ha.... keriangan dan kenangan yang x dapat di lupakan setiap tahun.... ini lah dia kehebatan gm junior family ..........



tetamu yang hadir pada malam tu......




selamat hari raya daripada gm junior family....


video

Tuesday, September 22, 2009

shanghai tourism festival 09



3.2.1 smile.... he.he
yang ni semua kontijen malaysia yang buat show malam tu..



abg brazil... he.he.. handsome x...



u.c.a cheerleader dari california.......


thailand ...... sawadikap....




ni waktu show kat pearl tower......
pahlawan gagah perkasa.... he.he

Friday, August 21, 2009

selamat berpose.......


pejam celik pejam celik kejap je masa berlalu..... selepas birthday hilmy pada 13 ogos... dah pulak nak pose pulak semuanya berlaku dalam bulan ogos.. kejap rasanya.. biasa lah klu bulan pose semua nak makan macam2 n hilmy x sabar rasanya nak makan makanan yang pelik2 kat bazar ramadhan... paling yang hilmy tunggu kuih sum-sum ia x ader lah pelik sangat but hilmy suka makan x tahu knp...
p/s..ader sesiapa nak belanja ayam percik kelantan x...
senang citer pada hari biasa hilmy x ader lah sangat nak makan. klu bulan pose ayoiiiiiiii suka gila betul nak makan kuih niiii......
so petang nie hilmy balik umah mak kat pj n nak cari kuih nie..... he.he...
so selamat menjalankan ibadah pose.....

Thursday, August 13, 2009

13 august 2009

pada tarikh nie hu.hu... umur hilmy dah meningkat 25 tahun..
nak kata tua x jugalah kira tengah2 usia lah tu....
p/s aku muda lagi....
ni nak citer cikit lah kat uall... ari yang sama buat ader 2 funtion orng nak calebrate bithday hilmy...
1st kat umah family kat pj.. 2nd kat umah wangsa maju....kira2 kat wangsa maju diaorang nak buatkan kezutan lah.....he....he..ramai juga yg datang smpi makanan x cukup....
thank pada housemate yang buat party nie.... tahun depan buat lagi yer....



kek sposor oleh anak buah n housemate... ari yang sama sambut 2 kali ha.ha.. bahagia rasanya



bisa lah kek budak2 anak buah belikan untuk ucu dia..... tengok siapa ader pikacu lagi... he.he
acu dia mana minat pikacu. acu dia minat care bear lah...
apa2 pun thank.... sayang dia... muah.muah



time potong kek yg di belikan khas oleh anak buah yang tersayang..... thank najmi n najwa.... he.he... masa ini aku baru bagun tido...di kejutkan oleh budak 2 ekor tu......




masa potong kek.... malu juga ramai yg tengok dah besar2 nak potong kek depan orang ramai... apa2 pon thank pada yg sudi sponsor cake... cake cokelat paling hilmy suka....


x lupa juga pada member yang sudi datang..... hope tahun depan buat lagi tau.... he.he
video

Monday, August 10, 2009

Pesta Bola Jaring Pulau Pinang

ALHAMDULILAH......... pada waktu ni ......aku dah kat umah so semua dah selamat sampai kat kuala lumpur. Pada 9-8 ogos o9 team GM telah menyertai kejohanan bola jaring yang berlangsung di pulau pinang.. walaupun pulang dengan tangan kosong apa org kata dah x ader rezeki team GM tetap happy kat pulau pinang...tidak lupa juga pada Gan player dari UM yang sudi bermain untuk team gm.... thank bro.... so GM jangan putus asa teruskan usaha...

go gm. go gm. go gm.go.go.go




mengepalai cabaran dan orang yang paling sibuk pada waktu itu
captain roslan........
p/s thank dear semua berjalan lancar...

wakil dari GM JUNIOR
dari kiri azhar, hilmy, amrie, amran, gan, faiz, roslan, fareez........


Saturday, July 25, 2009

friendly dgn team brunei darulsalam



pada 25 july bertempat di pusat sukan universiti malaya aku dgn lan di jemput bermain dgn team uniks. team uniks akan memgadakan perlawanan persahabatan dengan team yang didatangkan khas dari brunei... tengoklah gelagat aku dgn team uniks masa perlawanan tu..



fizi dgn sufri bukan main lagi lompat.... susah tau nak jaga diaorang nie... walaupon gemuk but fit.
basketball lah katanya.. kita tolak dia alih2 kita yang jatuh. hu.hu
masa ini abg kamal tergolek dgn gs brunei... kesian dia...

diaorang ni boleh di katakan hebat juga..... aku suka tengok ga shoot.... semua menjadi.... aku x tahu lah ilmu apa yg di pakai.... hu.hu

Monday, July 20, 2009

hari merdeka @ spain

klu dah rezeki jangan di tolak musuh jangan di cari itulah kata perpatah orang tua-tua.. selepas balik daripada london aku sambung pulak keje ke spain.... sambut merdeka katanya kat sana... dah org nak bawa ikut aje lah he.he...
dalam banyak trip yang aku pergi inilah trip pertama yang aku kena puasa kat oversea.... best juga pengalaman katanya.... kat sini malam pendik siang bukan main panjang... dugaanya... hu.hu tengok mat salleh bercium kat tepi jalan sana sini....

masa ni sehari sebelum puasa.. klu x silaplah.... ni jer masa nak jalan...
ni lantar zaragoza.. kira tempat nie paling cantilak aku gi masa ni.. kat sini banyak burung merpati best jugalah.... he.he
tempat shoping lah ni.. lebih kurang shoping kat petaling street yg ada sekarang nie.... cuma x ader gerai tepi jalan je..... aku x shoping banyak coz x ader apa yang menarik kat sini... hu.hu...
banyak barang x halal drp halal....
x tahu lah betul atau tidak... orang kata ni masjid dulu now dah jadi church.....klu tengok betul ader sikit seni bina islam sikit dan yang lain dah tukar...cantikan...
pose jap dgn duta malaysia...ni masa melawat rumah duta malaysia kat spain.... aku rasa duta ni yang paling muda yang aku kenal drp banyak duta yang aku jumpa... dia baik sangat....
artistana istana budaya yang mengadakan persembahan di spain @ zaragoza..( merdeka )

Friday, July 17, 2009

show @ london

waktu tengah buat latihan untuk show malam... perasmian malaysia week
kak maila sebelum show... cantik x he.he..
baju dia di taja sepernuhnya oleh kraff tangan malaysia...
Abg azli kat atas pentas.. handsomenya...
ni show untuk memperkenalkan perkahwinan masyarakat melayu.. waktu ni ramai mat saleh suka... yelah klu siapa yang gi merenjis dapat pulak buah tangan ( bunga telur )....
kawin olok2 pun jadilah..... klu betul x tahu bila.... hu.hu
artistana istana budaya wanita.. anggung mangayakan pakaian
masyarat sarawak.....

Artistana istana budaya...... yg lelaki segak mengenakan busana masyarakat johor...
siapa x kenal kan dato mahathir lokman... host of the day...
adik cilik drp tunas budaya sabah....

menwakili suku kaum cina ....dua space dance theater dgn tarian kipas yang memukaukannya... hebat.....
tofa dgn taria klasiknya mewakli suku kaum india.....


last days show semua bergembira......horeyyyy...... nak balik malaysia... he.he.. dah x sanggup makan maggie.....hu.hu



video