Tuesday, June 29, 2010

hai again

lama aku x usik blog aku nie....
salah satu daripada sebabnya aku di kecewakan.... hu.hu
sekarang aku dah makin ceria....
thank kawan yang kasi semangat untuk aku meneruskan hidup kembali...

Wednesday, January 27, 2010

selamat tahun baru 2010


pejam celik hu.hu dah smpi tahun baru..... mmmmm umur pon dah meningkat ( dah na tua ) he.he...
so wish aku tahun nie hope dapatlah apa yg aku nak capai tahun nie akan dapat.... coz tahu lepas x berapa berjaya...
tahun baru tahun nie aku gi lepak dgn member lama kat dataran merdeka... yoooo lama x lepak kat sana.... hu.hu ramai gila manusia.....


waktu ni jumpa member lama2. yang baju hijau tu bakal masuk keje dgn aku.... n tengah tu dah jadi pa bunkeface..semua dah berjaya...



kat belakang stage lepak tunggu countdown..... lama gak aku tunggu..... nasib baik ader org nak melayan karenah aku......



seumpama rama2 terbang besar keudara tanpa halagan... he.he
kak ella tu....

Friday, October 23, 2009

selamat hari raya daripada gm

tiap - tiap tahun gm akan mengadakan rumah terbuka bagi mengeratkan silaturahim diantara permain2 dan kekawan....
di sini kami ingin mengucapkan terima kasih pada tetamu yang hadir pada malam tu...... pada tetamu yang tidak mendapat layanan istimewa kami memohon apun maaf coz ramai sangat yang datang dan x menang tangan hendak dilayan....
apa2 pon selamat hari raya drp gm junior....



ha.ha.... keriangan dan kenangan yang x dapat di lupakan setiap tahun.... ini lah dia kehebatan gm junior family ..........



tetamu yang hadir pada malam tu......




selamat hari raya daripada gm junior family....


video

Tuesday, September 22, 2009

shanghai tourism festival 09



3.2.1 smile.... he.he
yang ni semua kontijen malaysia yang buat show malam tu..



abg brazil... he.he.. handsome x...



u.c.a cheerleader dari california.......


thailand ...... sawadikap....




ni waktu show kat pearl tower......
pahlawan gagah perkasa.... he.he

Friday, August 21, 2009

selamat berpose.......


pejam celik pejam celik kejap je masa berlalu..... selepas birthday hilmy pada 13 ogos... dah pulak nak pose pulak semuanya berlaku dalam bulan ogos.. kejap rasanya.. biasa lah klu bulan pose semua nak makan macam2 n hilmy x sabar rasanya nak makan makanan yang pelik2 kat bazar ramadhan... paling yang hilmy tunggu kuih sum-sum ia x ader lah pelik sangat but hilmy suka makan x tahu knp...
p/s..ader sesiapa nak belanja ayam percik kelantan x...
senang citer pada hari biasa hilmy x ader lah sangat nak makan. klu bulan pose ayoiiiiiiii suka gila betul nak makan kuih niiii......
so petang nie hilmy balik umah mak kat pj n nak cari kuih nie..... he.he...
so selamat menjalankan ibadah pose.....

Thursday, August 13, 2009

13 august 2009

pada tarikh nie hu.hu... umur hilmy dah meningkat 25 tahun..
nak kata tua x jugalah kira tengah2 usia lah tu....
p/s aku muda lagi....
ni nak citer cikit lah kat uall... ari yang sama buat ader 2 funtion orng nak calebrate bithday hilmy...
1st kat umah family kat pj.. 2nd kat umah wangsa maju....kira2 kat wangsa maju diaorang nak buatkan kezutan lah.....he....he..ramai juga yg datang smpi makanan x cukup....
thank pada housemate yang buat party nie.... tahun depan buat lagi yer....



kek sposor oleh anak buah n housemate... ari yang sama sambut 2 kali ha.ha.. bahagia rasanya



bisa lah kek budak2 anak buah belikan untuk ucu dia..... tengok siapa ader pikacu lagi... he.he
acu dia mana minat pikacu. acu dia minat care bear lah...
apa2 pun thank.... sayang dia... muah.muah



time potong kek yg di belikan khas oleh anak buah yang tersayang..... thank najmi n najwa.... he.he... masa ini aku baru bagun tido...di kejutkan oleh budak 2 ekor tu......




masa potong kek.... malu juga ramai yg tengok dah besar2 nak potong kek depan orang ramai... apa2 pon thank pada yg sudi sponsor cake... cake cokelat paling hilmy suka....


x lupa juga pada member yang sudi datang..... hope tahun depan buat lagi tau.... he.he
video