Thursday, August 13, 2009

13 august 2009

pada tarikh nie hu.hu... umur hilmy dah meningkat 25 tahun..
nak kata tua x jugalah kira tengah2 usia lah tu....
p/s aku muda lagi....
ni nak citer cikit lah kat uall... ari yang sama buat ader 2 funtion orng nak calebrate bithday hilmy...
1st kat umah family kat pj.. 2nd kat umah wangsa maju....kira2 kat wangsa maju diaorang nak buatkan kezutan lah.....he....he..ramai juga yg datang smpi makanan x cukup....
thank pada housemate yang buat party nie.... tahun depan buat lagi yer....



kek sposor oleh anak buah n housemate... ari yang sama sambut 2 kali ha.ha.. bahagia rasanya



bisa lah kek budak2 anak buah belikan untuk ucu dia..... tengok siapa ader pikacu lagi... he.he
acu dia mana minat pikacu. acu dia minat care bear lah...
apa2 pun thank.... sayang dia... muah.muah



time potong kek yg di belikan khas oleh anak buah yang tersayang..... thank najmi n najwa.... he.he... masa ini aku baru bagun tido...di kejutkan oleh budak 2 ekor tu......




masa potong kek.... malu juga ramai yg tengok dah besar2 nak potong kek depan orang ramai... apa2 pon thank pada yg sudi sponsor cake... cake cokelat paling hilmy suka....


x lupa juga pada member yang sudi datang..... hope tahun depan buat lagi tau.... he.he
video

No comments: