Friday, August 21, 2009

selamat berpose.......


pejam celik pejam celik kejap je masa berlalu..... selepas birthday hilmy pada 13 ogos... dah pulak nak pose pulak semuanya berlaku dalam bulan ogos.. kejap rasanya.. biasa lah klu bulan pose semua nak makan macam2 n hilmy x sabar rasanya nak makan makanan yang pelik2 kat bazar ramadhan... paling yang hilmy tunggu kuih sum-sum ia x ader lah pelik sangat but hilmy suka makan x tahu knp...
p/s..ader sesiapa nak belanja ayam percik kelantan x...
senang citer pada hari biasa hilmy x ader lah sangat nak makan. klu bulan pose ayoiiiiiiii suka gila betul nak makan kuih niiii......
so petang nie hilmy balik umah mak kat pj n nak cari kuih nie..... he.he...
so selamat menjalankan ibadah pose.....

Thursday, August 13, 2009

13 august 2009

pada tarikh nie hu.hu... umur hilmy dah meningkat 25 tahun..
nak kata tua x jugalah kira tengah2 usia lah tu....
p/s aku muda lagi....
ni nak citer cikit lah kat uall... ari yang sama buat ader 2 funtion orng nak calebrate bithday hilmy...
1st kat umah family kat pj.. 2nd kat umah wangsa maju....kira2 kat wangsa maju diaorang nak buatkan kezutan lah.....he....he..ramai juga yg datang smpi makanan x cukup....
thank pada housemate yang buat party nie.... tahun depan buat lagi yer....



kek sposor oleh anak buah n housemate... ari yang sama sambut 2 kali ha.ha.. bahagia rasanya



bisa lah kek budak2 anak buah belikan untuk ucu dia..... tengok siapa ader pikacu lagi... he.he
acu dia mana minat pikacu. acu dia minat care bear lah...
apa2 pun thank.... sayang dia... muah.muah



time potong kek yg di belikan khas oleh anak buah yang tersayang..... thank najmi n najwa.... he.he... masa ini aku baru bagun tido...di kejutkan oleh budak 2 ekor tu......




masa potong kek.... malu juga ramai yg tengok dah besar2 nak potong kek depan orang ramai... apa2 pon thank pada yg sudi sponsor cake... cake cokelat paling hilmy suka....


x lupa juga pada member yang sudi datang..... hope tahun depan buat lagi tau.... he.he
video

Wednesday, August 12, 2009

Jom jalan kat pulau pinang

Monday, August 10, 2009

Pesta Bola Jaring Pulau Pinang

ALHAMDULILAH......... pada waktu ni ......aku dah kat umah so semua dah selamat sampai kat kuala lumpur. Pada 9-8 ogos o9 team GM telah menyertai kejohanan bola jaring yang berlangsung di pulau pinang.. walaupun pulang dengan tangan kosong apa org kata dah x ader rezeki team GM tetap happy kat pulau pinang...tidak lupa juga pada Gan player dari UM yang sudi bermain untuk team gm.... thank bro.... so GM jangan putus asa teruskan usaha...

go gm. go gm. go gm.go.go.go




mengepalai cabaran dan orang yang paling sibuk pada waktu itu
captain roslan........
p/s thank dear semua berjalan lancar...

wakil dari GM JUNIOR
dari kiri azhar, hilmy, amrie, amran, gan, faiz, roslan, fareez........